Deze site wordt u aangeboden door

Logo KH

altDeze website is gemaakt door Korbee & Hovelynck.

Uit interesse kwamen wij, communicatie- en organisatiepsychologen, in de waterwereld terecht. Tijdens onze projecten merken wij dat mensen met verschillende achtergronden elkaar niet altijd begrijpen omdat zij niet dezelfde taal gebruiken. Wij bestuderen alles wat met waterbeheer en -beleid te maken heeft en vinden de materie steeds boeiender worden. Daarom, en omdat wij het leuk vinden onze kennis te delen, zijn wij in 2003 met deze website gestart.

Na drie jaar alleen aan deze site gewerkt te hebben, werd het tijd voor nieuwe input en controle van ons werk. Esplanada en Wijzer Advies namen deze klus voor hun rekening.

Inmiddels leveren heel wat mensen spontaan informatie aan om daarmee deze site te verbeteren en is er een grote groep mensen op wie wij een beroep kunnen doen wanneer er een vraag komt waarop wij het antwoord niet weten. 

 

 

Esplanada-logo-kleinTwan Tiebosch heeft zelf ervaren hoezeer er behoefte is aan toegankelijke informatie over water. Zijn ambitie is om het gebruik van deze website verder te ontwikkelen en uit te bouwen tot een evenwichtig geheel, vanuit zijn professionele kennis en zijn interesse in onze (water-)omgeving en hoe die tot stand is gekomen. Via Esplanada Advies richt Twan zich op het verbinden van waterbeleid en watercommunicatie, van inhoud en proces en van rijk en regio. Daarmee brengt hij mens en water dichter bij elkaar. 

 

altOtto Cox vindt het altijd weer fascinerend om te zien hoe mensen leven met water en hoe ze het water beleven. Of het nu gaat om rivierdijken, zoetwatervoorziening of de natuur in en langs het water, altijd weer komen er boeiende verhalen naar boven. Over successen en samenwerking, maar ook over tegenstellingen en strijd. Want de Nederlandse polder is niet altijd een harmonieus paradijs. Goede informatie, over techniek én over de mensen langs het water is essentieel om met elkaar in gesprek te komen en te blijven. Via communicatie- en belevingsonderzoek, advies en organisatie ondersteunt hij vanuit Wijzer Adviesbureau communicatie- en participatieprojecten rond water en leefomgeving.

 

En verder danken wij iedereen die ons informatie aanlevert en het zo mogelijk mogelijk maakt watervragen.nl juist en actueel te houden.